top of page
 • Luftvejslidelser:

   

 • Høfeber

 • Patienten oplevet symptomer med løbende næse, hævede og røde øjne og mange oplever også at der er forskellige fødevare de ikkke kan tåle.

 

Med akupunktur kan man let behandle høfeber. Man opstarter behandling i det tidlige forår og får en kombinationsbehandling af kropsakupunktur og øreakupunktur. Der gives 3-4 behandlinger med 14 dages interval, herefter kan man forvente enten at være helt symptomfri eller som minimum at symptomerne er væsentlig reduceret. Man gentager behandlingen de 2 efterfølgende år og langt de fleste vil efter i alt 3 års behandling opleve at være sluppet helt af med deres alergi.

 

 

 • Astma, bronkitis

   

 • Patienterne oplever symptomer som pibende eller pustende vejrtrækning, spænding i brystkassen, overfladisk, hurtig vejrtrækning, gispende besværet vejrtrækning. Som ofte forværres det ved fysisk aktivitet eller psykisk stress. I nogle tilfælde dannes der slim eller infektioner i bronkierne.

  Den almindelige behandling af astma er symptombehandling og forebyggende behandling med medicin.

 

Med akupunktur går man ind og behandler de ubalancer der er i lungerne som skaber problemmet. Det er en proces der tager tid, fordi ubalancerne har været der i lang tid så man må forvente en del behandlingere inden problemet er løst. Der vil dog opleves bedring efter 4-6 behandlingere iform af reduceret medicin indtag og færrer symptomer i hverdagen.

bottom of page